Prin termenul de webdesign sau design web se intelege realizarea unei pagini in mediul virtual (internet) care sa actioneze ca un reprezentant virtual al societatii sau persoanei detinatoare.

In ziua de astazi folosim diverse tehnici de promovare pentru afacerea noastra insa cea mai neglijata si rentabila forma de publicitate online ramane pagina web.

La ce ne ajuta sa avem o pagina web de prezentare sau un eshop (shop online sau magazin virtual)?

Pagina functioneaza ca o carte de vizita pe internet unde utilizatorii acestui serviciu ne gasesc si isi pot face o imagine despre activitatea noastra comerciala.

web design web

Orice site web trece in mod necesar prin mai multe etape:

 1. Analiza preliminara
 2. Concretizarea ideilor
 3. Schitarea elementelor vizuale si compunerea structurii sitului
 4. Programarea paginilor web in HTML, CSS, Javascript etc.
 5. Testarea site-ului
 6. Schimbarea partilor care nu corespund tintei
 7. Publicarea site-ului pe Internet
 8. Modificarea ulterioara si relansarea pe Internet, dupa nevoile clientilor sau ale timpului

Actualizarile ulterioare ale site-ului pot fi facute în doua moduri :

 1. prin interventia web designer -ului
 2. prin accesarea proprietarului site-ului a interfetei de administrare pusa la dispozitie de web designer.
 3. Cea mai recomandata metoda este cea de-a doua, aceea in care site-ul dispune de CMS (content management system) in care proprietarul site-ului nu mai depinde de web designer.

Pentru a satisface nevoia afacerii pe care o conduci, iti venim in ajutor cu cele mai bune preturi de pe piata de design web incepand de la pagini de prezentare la valoarea de 100 EURO.

design webwebdesignsite ieftinsite de prezentareshop online ieftinagentie web designpublicitate onlineweb designservicii


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/amro/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/amro/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860